ریسک در بانکداری الکترونیکی
بانکداری الکترونیکی ویژگیهای منحصر به فردی دارد که ممکن است تهدیداتی را که شامل شکل این نوع بانکداری و سطحی از مخاطرات که مرتبط با خدمات سنتی مالی، راهبردهای ویژه، عملیاتی، قانونی، و مخاطرات اعتباری می باشد. را افزایش می دهد.
این ویژگی های منحصر به فرد بانکداری الکترونیکی شامل موارد زیر می باشد:
– تغییر انتظارات مشتریان
– افزایش پدیداری شبکه های اینترنتی در دسترس عموم
– کاهش تعامل رودرو با مشتریان مؤسسات مالی
– لزوم یکپارچه سازی بانکداری الکترونیکی با سیستم های کامپیوتری موسسات
– وابستگی به اشخاص ثالث برای مهارتهای تکنیکی ضروری
– افزایش تهدیدات و قابلیتهای شبکه های در دسترس عمومی.
مدیریت بایستی هریک از فرآیندهای ذکر شده با به منظور تطابق و توسعه دادن شیوه های مدیریت خطرهای موسسه که مورد نیاز در رابطه با فعالیت های بانکداری مطرح شده می باشد، مورد بررسی قرار دهد.
مدیریت مؤسسات مالی بایستی سطحی از خدمات بانکداری الکترونیکی را انتخاب کند که برای بخش های مختلف مشتریان مناسب بوده و مبتنی بر نیازهای آنان و با در نظر گرفتن خطرهای ارزیابی شده موسسه باشد. مؤسسات بایستی به این تصمیم از طریق استراتژی های بانکداری که عواملی مثل تقاضای مشتری، رقبا، مهارت ها، کاربرد کالای مصرفی، هزینه های تعمیر و نگهداری و حمایت های سرمایه ای را در نظر می گیرند، دست یابند. در این بین برخی از مرسسات برای مواجه نشدن با این خطرها ممکن است خدمات بانکداری الکترونیکی را ارائه ندهند و یا خدمات محدودی را ازطریق سایتهای اطلاع رسانی ارائه دهند که بی تردید این روش موجب عقب ماندن از رقبا و ازدست دادن مشتریان در دنیای کنونی است که به شدت تحت تأثیر فنآوریهای نوین است.
مؤسسات مالی بایستی به صورت دوره ای تصمیمات خود را دوباره ارزیابی کنند تا مطمئن شوند که این تصمیمات برای تمامی استراتژیهای تجارت موسسه در طول زمان مناسب می باشد. مؤسسات ممکن است موفقیت را در شیوههای مختلفی که شامل رشد سهم بازار، توسعه روابط با مشتریان، کاهش مصرف، یا ایجاد درآمدهای جدید است، تعریف کند. اگر موسسات مالی تشخیص دهند که وب سایتهای تجاری برای آنان مناسب می باشد، تصمیم بعدی آنان بایستی در رابطه با تعیین محدوده محصولات و خدماتی باشد که مایلند به صورت الکترونیکی در اختیار مشتریان قرار دهند. برای ارائه این خدمات و محصولات به صورت الکترونیکی موسسات مالی میتوانند از بیشتر از یک وب سایت یا از وب سایتهایی با صفحات جداگانه در داخل آنها برای خطوط تجاری متنوع استفاده کند.
سوالات یا اهداف پایان نامه :
اهداف تحقیق:
اهداف پژوهش، شامل اهداف اصلی و فرعی به شرح زیر میباشند:
هدف اصلی:
- شناسایی عوامل موثر بر بکارگیری فناوری همراه بانک از سوی مشتریان بانک
اهداف فرعی:
- کمک به بانکها ، برای افزایش سطح کیفیت خدمات و جلب بیشتر رضایت مشتریان
- بررسی تأثیر کیفیت خدمات و کیفیت اطلاعات در بالا بردن رضایت مشتریان
- بررسی تأثیر بهینه و سادگی استفاده از خدمات موبایل از سوی مشتریان در بالا بردن رضایت آنها
برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0